Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Practitioner Workshop: Futures Thinking

February 15 @ 9:00 am - 4:30 pm

$295.00
Practical Guide // Practitioner Workshop // Future Thinking (06)

Als facilitator van de LEGO® SERIOUS PLAY® Methode (LSP) praat u soms met uw cliënten over: Wat zijn de toekomstige mogelijkheden, kunnen we innoveren, waar moeten we rekening mee houden?

In deze Practitioner Workshop gebruiken we de inzichten uit het boekje “Ik kan de toekomst zien” door de lens van “Futures Thinking”, gebaseerd op het “Foresight Model”. Futures Thinking helpt organisaties om voorbij het heden te gaan, net even verder te kijken dan verwacht of voor mogelijk gehouden.

In een samenspel met rationeel denken, opent het een unieke mogelijkheid om waarden, overtuigingen en verwachtingen dichterbij te brengen en deze in een gewenste toekomst te projecteren. Daarbij ligt het aanknopingspunt in het heden.

VAls deelnemer ben je een ervaren facilitator van de LSP Methode. Deze Practitioner Workshop wordt uitgevoerde door Michel Cloosterman, uitgever de Practical Guide en een ervaren, internationaal facilitator van de LSP methode.

Details

Date:
February 15
Time:
9:00 am - 4:30 pm
Cost:
$295.00
Event Category:
Event Tags:
Website:
https://lspmagazine.com/events/

Organiser

LSP Publisher
Email
magazine@LSPMagazine.com
View Organiser Website

Venue

Seats 2 Meet
Torenallee 24
Eindhoven, Noord Brabant 5617 BD Netherlands
+ Google Map
View Venue Website

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available
Shopping Basket